Hulp gezocht / crowdsourcing: Alle psalmberijmingen en psalmliederen op één plaats

Een tijd geleden schreef ik over hoe mooi de Psalmen zijn, en over het belang om ze te blijven zingen, in oude en nieuwe berijmingen, in verschillende melodieën.
Daarom wil ik ieder die wil vragen mee te helpen om alle berijmingen en liederen die er gemaakt zijn van de Psalmen bij elkaar te krijgen. Dan kunnen voorgangers, musici, inleiders, etc. eenvoudig de verschillende versies vinden om te gebruiken in kerkdiensten, clubavonden, bij bijbelkringen, of gewoon om alleen te zingen.
 
Als je mee wilt helpen, ga dan naar de onderstaande link, daar vind je een eenvoudige databank waar iedereen nieuwe liederen/berijmingen toe kan voegen, en de toevoegingen van anderen kan aanvullen. Het resultaat zal ik in een mooi formaatje op vromepraatjes.nl plaatsen, met de namen van iedereen die geholpen heeft erbij, zodat iedereen die dat wil er eenvoudig bij kan. De onderstaande databank is dus nog niet het eindresultaat!

Opmerkingen over bugs, problemen of ideeën kunnen als reactie geplaatst worden onder dit bericht, of via messenger, direct message, of e-mail naar mij gestuurd worden.
Hartelijk dank voor alle hulp,

Robert Plomp

Link naar de databank:http://plomp.eu/psalmen.nsf/

Reacties
Tags: